Türkü Beyi'nden Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Türkü Beyi'nden Muhteşem Final

Türkü Beyi\'nden Muhteşem Final

Ali Akyürek yeni kanalı Medya TV de 14 haftalık canlı yayın sonrası muhteşem bir finale imza atarak televizyon programına ara verdi."

31.01.2014 10:42

"Bir yıla yakın zamandır medya sektöründe show programı hazırlayıp sunan Türk halk müziğinin marifetli sanatçısı Ali Akyürek yeni kanalı Medya TV de 14 haftalık canlı yayın sonrası muhteşem bir finale imza atarak televizyon programına ara verdi."

Ondört hafta sonra sezon finali yaptı!

Oyuncu sunucu ve program yapımcısı Özlem Demir ile Ekin TV ekranlarında hafta sonları yayınlanan Cumartesi Esintisi ve hafta içi sponsorlu yayınlanan show programına partneriyle birlikte imza atan sanatçı daha sonra Medya TV'ye geçiş yaparak Yüreğinizdeki Ezgiler programını hazırlayıp sundu.

Önceki akşam Türk halk müziğinin video paylaşım sitesinde rekora koşan yıldızı Tülay Maciran ve Erzincanlı genç sanatçı Çağdaş Tan'ın konuk olarak katıldığı programla muhteşem bir final yaptı.

Program, izleyicilerin sms ve sosyal medya aracılığıyla yolladığı mesajlar ile kahkaha bombardımanına dönüştü. Sanatçı Ali Akyürek veda ederken yakında yeni klibinin ulusal video müzik kanallarında sevenlerinin beğenisine sunacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkü Beyi'nden Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement