Turnuva Bol Gollü Başladı - Son Dakika
Güncel

Turnuva Bol Gollü Başladı

Turnuva Bol Gollü Başladı

Gölbaşı Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahallelerarası futbol turnuvasında ilk hafta maçları oynandı.

22.05.2012 14:27

Gölbaşı Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 19 mahallenin katıldığı mahallelerarası futbol turnuvasında ilk hafta maçları oynandı.

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kuşca'nın başlangıç vuruşunu yaptığı futbol turnuvası bol gollü başladı. Gölbaşı Şehir Stadı'ndaki açılış maçında Karşıyaka Mahallesi, Topaklı Mahallesi'ni 9-4 yenerken Örencik Mahallesi rakibi Sağlıkspor'u 10 golle uğurladı. Karaali Mahallesi de Velihimmetli Mahallesi'ni 9-4 yenmeyi başardı.

"ÖNEMLİ OLAN KAYNAŞMA"

Turnuvanın açılışına katılarak takımlara başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Önemli olan futbol değil kardeşliğin pekişmesi ve kaynaşmasıdır. Her şeyden önce dostluğu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman dostluk kazansın" dedi.

İLK HAFTA SONUÇLARI

Turnuvada ilk hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Karşıyaka-Topaklı: 9- 4, Örencik-Sağlıkspor: 10-0, Bahçelievler-Koparan: 2-2, Karaali-Velihimmetli: 9-4, Selametli-Şafak7-2 Ve Eymir-Çayırlı: 3-4

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turnuva Bol Gollü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement