Turnuva'nın Şampiyonu Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Turnuva'nın Şampiyonu Yemekte Bir Araya Geldi

Turnuva\'nın Şampiyonu Yemekte Bir Araya Geldi

Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takım oyuncuları Sasa Deluxe Sapanca'da buluştu.

15.03.2012 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk yemeğine Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz, Özel Kalem Müdürü Şafak Başoğlu, Sosyal İşler Müdürü Rasim Nalbantoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatı Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Topçu, Komite Başkanı Bayram Ay, turnuvanın şampiyonu Voltran spor ve turnuvaya katılan takımların yöneticileri katıldı.

Yemek sonrası konuşan Başkan Yardımcısı Öz "Turnuvada mücadele eden bütün takımların oyuncularına, yöneticilerine ve her maç takımlarını yalnız bırakmayan Sapancalı sporsever halkımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Voltranspor turnuvanın şampiyonu olmuştur, kendilerini başarılarından dolayı kutlarım. Bu turnuva ilk olmasına karşın ilçede büyük ilgi gördü. Bu turnuvayı geleneksel hale getirip, her yıl yapmayı planlıyoruz dedi.

Belediye çalışmalarından da bilgiler veren Öz, Sapancalı gençlerimizin sportif faaliyetlerde bulunabilmesi adına bir projemiz var. Projenin detayları şu aşamada hazırlanıyor. Yüzevler Mahallesi'nde orman içinde bulunan futbol sahasını ve üst kısımlarını bütünleşik spor kompleksi yapıp Sapancalı gençlerimiz bu tesislerde spor yapmalarını sağlayacağız. Kulüp binası, spor sahaları, oturma alanları ve birçok aktivitenin yapılacağı alanlardan oluşacak spor kompleksini Sapanca'ya kazandıracağız" dedi.

Voltranspor takım kaptanı Fatih Alemdar Başkan Yardımcısı Öz'e Voltranspor yazılı atkı hediye ederek verilen yemek için teşekkürlerini iletti. Diğer takım sorumluları ise düzenlenen turnuvanın yoğun ilgi gördüğünü ve bu tür aktivitelerin devamını diledi. Ayrıca yapılması düşünülen spor kompleksi projesinin Sapanca'da bir ihtiyaç olduğunu ve projeyi desteklediklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turnuva'nın Şampiyonu Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement