Ücretsiz Halk Konseri - Son Dakika
Güncel

Ücretsiz Halk Konseri

Ücretsiz Halk Konseri

Ses sanatçısı Murat Kesen organizatörlüğünde Cumartesi akşam saat 20.00 de Misland Amfi Tiyatroda ücretsiz halk konseri yapılacak.

25.08.2012 08:56

Ücretsiz halk konserine katılacak olan Abdullah Şekeroğlu,Sanatçı Murat Kesen,Fırat Havzası Gazeteciler cemiyetinde düzenledikleri basın toplantısında,yapacakları ücretsiz halk konseri ile ilgili olarak bilgiler verdiler.

Elazığlı ünlü Tiyatro ve Sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu yaptığı açıklamada, sponsor firmalara, sanata ve sanatçıya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek," Sanata ve sanatçıya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Günümüz sanatçıları taşıma suyla değirmen döndürme çabası içersindeler,memleketimizin sanata ve sanatçıya destek veren kimlikleri ortaya çıkınca bizde fazlasıyla onur duyuyoruz ve daha da enerji ve performans yükleniyoruz"şeklinde konuştu.

Sanatçısı Murat Kesen yaptığı açıklamada," Gazeteciler cemiyetine teşekkür ederek, Murat kesen organizesinde yaptığımız 4. ücretsiz halk konserini yapacağız. Abdullah Şekeroğlu üstadımızı aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Kendisine teklif götürdüğümüzde bizleri kırmayarak halk konserimize gelmesi bizi onurlandırdı. Yaptığım 4 halk konserinde yanımda bulunan sponsor firmalarıma teşekkür ediyorum. Cumartesi akşam saat 20.00 de Misland Amfi tiyatroda buluşmak dileğiyle" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ücretsiz Halk Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement