Uçuruma Yuvarlanan Otomobilde 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Uçuruma Yuvarlanan Otomobilde 2 Ölü, 1 Yaralı

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü Bektaş Harman ile eşi Cennet Harman öldü, çocukları Orhan Harman ise yaralandı.

18.07.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü Bektaş Harman ile eşi Cennet Harman öldü,  çocukları Orhan Harman ise yaralandı.

Kaza, bu sabah Ekinözü- Elbistan karayolunda meydana geldi. Bektaş Harman yönetimindeki 46 EA 132 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak yol kenarındaki uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Bektaş Harman ölürken, yanında bulunan eşi Cennet ve oğlu Orhan Harman yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cennet Harman da acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Harman çiftinin cesetleri, otopsi için morga konulurken, acil serviste tedavisi süren Orhan Harman'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçuruma Yuvarlanan Otomobilde 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement