Uğurlu Hemşerileri ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Uğurlu Hemşerileri ile Buluştu

Uğurlu Hemşerileri ile Buluştu

Baskan Uğurlu Hollanda'da Yollarbaşılılar ile buluştu.

30.08.2012 17:46

Rotterdam Belediyesi'nde resmi temaslarda bulunmak üzere Hollanda'ya giden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Yollarbaşılı hemşehrilerimiz ile buluştu.

Toplantıda Karaman Belediyesi'nin faaliyetlerini anlatan Başkan Uğurlu, Aktekke Kent Meydanı ve Piri Reis projelerine dikkat çekti. Karaman Belediyesi tarafından yapılan projelerin, Bakanlar Kuruluru tarafından onaylandığı ve yapımının TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini belirten Uğurlu, bu projelerdeki konut ve işyerlerinin TOKİ tarafından, TOKİ koşulları ile satılacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda gurbetçi hemşehrilerimizin sorularını da yanıtlayan Başkan Uğurlu, gerek Kent Meydanı ve gerekse Piri Reis projelerinin, önemsediği büyük ölçekli projeler olduğunu fakat çılgın projeleri olmadığını, asıl çılgın projesini daha sonra açıklayacağını söyledi.

Hollanda'da yaşayan Yollarbaşılılar; Rotterdam'daki dernek binasına kurdukları sistemle Yollarbaşı'nı canlı olarak izlediklerini belirterek, Karaman'dan gelen heyet ile birlikte hem canlı görüntünün hem de gerçekleştirilen sıcak sohbetin kendilerinde memleket hasretini giderdiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uğurlu Hemşerileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement