Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali

Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali

Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali, 30 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında tiyatro severlere zengin bir program sunuyor.

30.04.2012 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 NİSAN – 10 MAYIS

İstanbul Kültür Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali, 30 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında tiyatro severlere zengin bir program sunuyor. Oyunların yanı sıra, atölye çalışmaları, konferanslar, paneller, müzik dinletilerinin de gerçekleştirileceği festivalin ana amacı kutuplaşmaları ortadan kaldırarak dostluk, sevgi ve barışa destek vermek. Festival kapsamında yurt dışından 5, Türkiye'den 7 üniversite tiyatro topluluğu ile Devlet Tiyatroları'ndan eserler İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

"YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ TÖRENİ 30 NİSAN'DA

Cüneyt Gökçer Sergisi ile başlayacak olan Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali ayrıca çok özel bir törene de ev sahipliği yapacak. 30 Nisan Saat 19.30'da İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Açılış Töreni'nde ise:

Arsen Gürzap, Ayşenil Şamlıoğlu, Ayten Gökçer, Burak Sergen, Can Gürzap, Cihan Ünal, Derya Baykal, Füsun Balkaya, Gencay Gürün, Hale Eren, Kazım Akşar, Kenan Işık, Levent Kırca, Melek Baykal, Refik Erduran, Sema Aybars, Sumru Yavrucuk, Yücel Erten ve Zafer Ergin'e "Yaşam Boyu Onur Ödülü" takdim edilecek.

Festivalin Genel Sanat Yönetmeni Zafer Kayaokay "Gençlik üniversitemiz için her şeyden daha önemli. Onların önünü açmalıyız. Dünyaya entegre olmalarına katkı sağlamalıyız. Dünya insanı olabilmek için sanatı, sanatın büyüsünü ve yüceliğini kullanmalıyız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement