Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması'nda Yarı Final Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması'nda Yarı Final Heyecanı

Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması\'nda Yarı Final Heyecanı

Ankara Emek Rotary Kulübü’nün düzenlediği “Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması” yarışması yarı finali, Taurus AVM’nin ev sahipliğinde 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

30.04.2014 10:58

Ankara Emek Rotary Kulübü'nün düzenlediği "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması" yarışması yarı finali, Taurus AVM'nin ev sahipliğinde 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Sokakları müzikle dolduran birbirinden farklı kültürlere sahip gizli yeteneklerin Taurus AVM çatısı altında toplanacağı "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması" ile ziyaretçiler, farklı ülke ve mekanlarda yeteneklerini sergileyen çok sayıda müzisyeni bir arada dinleme olanağı yakalayacak.

Onlarca başvurudan 15 Nisan'da yapılan ön elemeler sonrası seçilen 8 grubun performans sergileyeceği yarı final heyecanı, 2 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Taurus AVM'de yaşanacak. Yarı finalde elenecek 3 grup sonrası yarışmanın finali 14 Haziran akşamı Zakkum konseri ile gerçekleşecek.

Finalde, birinci olan müzisyen 3 bin TL para ödülünün yanı sıra Zakkum ile birlikte Taurus AVM'de sahne alma şansı da elde edecek. Yarışmada, ikinci 2 bin TL, üçüncü olacak müzisyen ise bin TL ödüle sahip olacak.

Oldukça yetenekli olmalarına karşın yeteneklerini sergilemek için uygun platform bulamayan sanatçıları müzikseverler ile buluşturacak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyleyen Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Taurus'un gürültü ve uğultuyu engelleyecek teknolojide tasarlanan yapısı ile yarışmanın tüm sanatseverler için görkemli bir müzik şöleni haline geleceğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması'nda Yarı Final Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement