Uluslararası Sokak Sanatçıları Ankara'da Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Sokak Sanatçıları Ankara'da Buluşuyor

Uluslararası Sokak Sanatçıları Ankara\'da Buluşuyor

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Taurus AVM, Ankara Emek Rotary Kulübü’nün düzenlediği “Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması”na ev sahipliği yapıyor.

14.03.2014 10:40

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Taurus AVM, Ankara Emek Rotary Kulübü'nün düzenlediği "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması"na ev sahipliği yapıyor.

Bünyesinde yer alan sergi salonu ve sanatsal içerikli yarışmalarla kültür ve sanat dostu olan Taurus AVM, Ankaralılar'a alışveriş merkezinden öte yaşam merkezi hizmeti sunuyor. Bu yıl birincisi düzenlenen ve yarı finali 2 Mayıs'ta, finali ise 14 Haziran'da Taurus AVM'de gerçekleşecek olan "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması Yarışması" ile ziyaretçiler, uluslararası müzik kültürlerinin kaynaşmasına şahit olacak. Oldukça yetenekli olan ancak bu yeteneklerini göstermek için bir platform bulamayan sokak çalgıcılarını desteklemek amacıyla Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada, dereceye giren müzisyenlere para ödülü verilecek. Birinci 3 bin TL para ödülünün yanı sıra Taurus AVM'de sahne alma şansı da elde edecek. İkinci 2 bin TL, üçüncü olan müzisyen ise bin TL ile ödüllendirilecek.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, uluslararası sokak sanatçılarını buluşturan bu sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu belirterek, Taurus AVM'nin gürültü ve uğultulu ortama son verecek şekilde tasarlanan yapısı ile düzenlenecek müzik şöleninde ses kalitesinin üst düzeyde sağlanabileceğini belirtti. Kaptan, "Taurus olarak farklılıklarımızla öne çıktığımız birçok etkinliğimiz gibi uluslararası müzik kültürlerini buluşturan bu sosyal sorumluluk projesine de ilk kez ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Uluslararası kapsamda düzenlenecek projede de uğultusuz AVM özelliğimizle Başkentliler'i keyifli ve farklı bir etkinlikle buluşturacağız" dedi.

UĞUR KOŞAR TAURUS'TA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Öte yandan Psikolojik Danışman ve Yazar Uğur Koşar, son dönemin en çok okunanlar listesinde yer alan "Allah de Ötesini Bırak" adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluşacak. Koşar, 15 Mart Cumartesi günü saat 15.00'de Taurus AVM D&R'a konuk olacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Sokak Sanatçıları Ankara'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement