Umut Varsa Aşk Vardır! - Son Dakika
Güncel

Umut Varsa Aşk Vardır!

Umut Varsa Aşk Vardır!

FREYWILLE'den aşk ve umut temalı Sevgililer Günü koleksiyonu!

11.02.2013 16:48  Güncelleme: 16:46

Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, FREYWILLE'nin Sevgililer Günü koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor. 'Aşk ve Umut' temalı koleksiyonda yer alan pırlantalarla bezeli kolye, küpe ve yüzükler, sevgiliye alınabilecek şık bir hediye olmanın yanı sıra barındırdığı mesajla 'umut varsa aşk vardır' diyor…

Özel günlerde yaşanan tatlı hediye telaşına şık ve anlamlı seçenekler sunan FREYWILLE, Sevgililer Günü için de zarif bir koleksiyon tasarladı. Sınırlı üretim olarak tasarlanan altınla bezeli sıcak mineli mücevherler yaratan FREYWILLE, aşk ve umut temalı yeni koleksiyonuna kırmızının hakim olduğu tasarımlara imza attı.

Aşk için iyimser bir görünüm temsil eden 'Umut'; FREYWILLE tasarımcıları tarafından Sevgililer Günü ​​için parlak elmas ve değerli 18 kt altın ile harmanlanarak anlamlı bir koleksiyona dönüşüyor.

Umut; talihsizlik, korku ve olumsuzlukları önlemek için bir dilektir. Daha iyisi için bir dua, özü ve amacı için olumlu bir vizyondur. Umut, FREYWILLE'nin insanlığın en güçlü duygularından birinin altında Sevgililer Günü için en iyi dileklerin anlatıldığı bir koleksiyon…

Klimt, kendi altın dönemi boyunca umudun insanoğlunun en güçlü duygularından bir olduğunu düşünerek anlamını ve etkisini araştırmıştır. Umudun dünyevi ve ruhsal mesajını ünlü eseri HOPE II'de canlandırarak hayalleri ve dilekleri zengin renkler, serbest çizimler ve sembolizmin zeki kullanımıyla anlatmıştır. 18 ayar altın montur üzerine parlak sıcak mine üzerine işlenen 24 ayar altın işlemeli rengarenk altın kaplı adacıklar, enerji dolu gelincik kırmızısının yarattığı aşk ve güven içerisinde yüzerken farklı yeni fikirlerin ve düşüncelerin heyecanını yansıtan altın spiraller, kullananları umutla dolu hayallere ve dileklere götürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Umut Varsa Aşk Vardır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement