Ünal Köken: "Kandıra'nın Bize İhtiyacı Var" - Son Dakika
Güncel

Ünal Köken: "Kandıra'nın Bize İhtiyacı Var"

Ünal Köken: "Kandıra\'nın Bize İhtiyacı Var"

Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatı düzenlediği kahvaltılı istişare kurulu toplantısını il başkanı Mahmut Civelek'in de katılımıyla gerçekleştirdi.

10.02.2014 11:48

Kandıra İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısın İl Başkanı Mahmut Civelek'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Civelek 'in yanı sıra toplantıya, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, belediye başkan aday adaylarından Muhsin Tekol, eski belediye başkanı İsmail Genç ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIN

Birlik ve beraberliğin vurgu yapıldığı toplantıda ilk konuşmayı ilçe başkanı Erdinç Şentürk yaptı. Şentürk, "30 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süre içerisinde nasıl daha iyi çalışırız, bizde olan belediyeyi tekrar elimizde nasıl tutarız istişare edeceğiz. Çalışmalarımıza fayda sağlayacak önerilerinizi, düşüncelerinizi bizimle paylaşın" diye konuştu.

BİRLİK OLMAZSA TAT TUZ OLMAZ

Ardından söz alan Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, "parti büyüklerimiz ile yaptığımız istişareler sonrası Kandıra'nın bize ihtiyacı olduğunu düşündük. Bilgi ve birikimimi memleketime harcamaya karar verdim ve aday oldum. Kandıra'da proje üretmek kolay, önemli olan birlik ve beraberliği sağlamak. Birlik ve beraberliği sağlayamazsak yapılan hizmetlerin, projelerin tadı tuzu olmaz" diyerek parti içerisinde kenetlenmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

KENETLENMEMİZ GEREK

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise yaptığı konuşmada her şeyin nasip kısmetten ibaret olduğunun altını çizdi. Civelek, "adaylık kısmet işidir, mevcut belediye başkanımız Kandıra için çok güzel hizmetler yapmıştır. Ama başbakanımız Ünal Köken kardeşimizi aday gösterdi. Bizim de başbakanımızın kararına saygı gösterip adayımızın arkasında kenetlenmemiz gerekir" dedi.

PROTESTOLAR NORMAL

Yapılan protestoları anlayışla karşıladığını belirten Civelek, "ben de belediye başkan adayı gösterilmediğim zaman kızmıştım ama kızgınlığım sadece 2 saat sürdü. Daha sonra il başkanı oldum. Bunlar doğal şeyler. Sıcağı sıcağına her şey olur. Aradan 1 hafta 10 gün geçtikten sonra insan mantıklı düşünmeye başlıyor. Aday kim olursa olsun fark etmez, bizim davamız ortak" şeklinde konuştu.

1 OYLA KAZANACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMALIYIZ

30 Mart seçimleri için çok dikkatli çalışmaları gerektiklerini vurgulayan Civelek, "önümüzdeki seçimleri sadece yerel seçimler olarak görmemeliyiz. 30 Mart seçimlerini hem cumhurbaşkanlığı hem başkanlık, hem de yerel seçimler olarak görmeliyiz ve çok çalışmalıyız. Dolayısıyla sadece bir oyla dahi Kandıra'yı kazanacakmış gibi çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünal Köken: 'Kandıra'nın Bize İhtiyacı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement