Ünlü astrolog Hande Kazanova Altıncı Cadde'de! - Son Dakika
Güncel

Ünlü astrolog Hande Kazanova Altıncı Cadde'de!

Ünlü astrolog Hande Kazanova Altıncı Cadde\'de!

Online alışveriş sitesi 'altincicadde.com' ve ünlü astrolog Hande Kazanova'dan yaşam alanlarınıza sihirli dokunuş!

06.06.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İster Terazi, ister Aslan, ister Akrep, ister Koç! Kimi sade, kimi gösterişli! Her burcun kendine özel dekorasyon stili var… Kişiliğinizi etkileyen burçlarınızı dekorasyonda da dikkate aldığınızda hem evinizde hem de ofisinizde daha rahat ve huzurlu bir ortama sahip oluyorsunuz. Peki siz evinizin ya da ofisinizin dekorasyonunu burcunuza göre mi yapıyorsunuz?

Ünlü astrolog Hande Kazanova, online alışveriş sitesi 'altincicadde.com' blogunda her ay, o ayın burcuna göre dekorasyon önerilerinde bulunarak ev ve ofis dekorasyonunun nasıl yapılması gerektiğini paylaşıyor.

Her burcun ayrı bir zevke sahip olduğunu savunan astrolog Hande Kazanova, "Koçlar hareketli, enerjik ve rekabetçi yaşam tarzlarını kırmızı ile yansıtırken Boğaları doğanın rengi yeşil sakinleştiriyor. Metal objeleri ve sarı tonları seven İkizlerin yanı sıra Yengeçler kadifeleri, pastel tonları tercih ediyor. Başaklar sadece beyaz tonlarını severken Teraziler rengin her tonunu kullanıyor. Konfor düşkünü Akreplerin yanı sıra Yaylar, egzotik ürünleri istiyor. Oğlaklar orijinal ve yenilik seven Kovaları kalite tutkusuyla geride bırakırken kalite ve gösteriş peşindeki Aslanların aksine Balıklar denizaltı temalarından vazgeçmiyor" diyor.

Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle üyelerine evde online alışveriş keyfi sunan 'altincicadde.com'da üyeler, burçlarına göre yaşam alanlarıyla ilgili aradığı birçok kaliteli ve şık ürünü uygun fiyata bulabiliyor.

Doğan Online, Aralık Derneği kurucusu Elif Dürüst ve Genel Müdürü Başak İlhan ortaklığıyla kurulan ev ve dekorasyon online alışveriş sitesi 'altincicadde.com', ev-tekstil, dekorasyon, aksesuar, elektronik ev aletleri ve mobilya ürünlerini yüzde 80'e varan indirimlerle ve üç gün süren kampanyalarla üyelerine sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü astrolog Hande Kazanova Altıncı Cadde'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement