Ünlü Vazgeçilmiyor şarkısının bestekarı Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı
ELAZIĞ - Çok sayıda çalışması bulunan ve Murat Göğebakan'ın seslendirdiği "Vazgeçilmiyor"un bestekarı Elazığlı sanatçı Bünyamin Eroğlu 5 aylık yaşam mücadelesini kaybetti. Eroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Söz yazarı ve ses sanatçısı Elazığ Folklor Turizm Derneği Başkanı Bünyamin Eroğlu (64), 2 Mart'ta İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. İstanbul'dan Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen ve 5 aydır tedavisi süren Eroğlu, dün yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Eroğlu için bugün İzzet Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Vali Vekili Mehmet Fevzi Dönmez, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bazı siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eroğlu'nun naaşı, Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hankendi Mahallesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.
1954 doğumlu olan sanatçı Bünyamin Eroğlu, 30'a yakın beste yapmış, bu bestelerden biri olan "Vazgeçilmiyor"u 4 yıl önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan seslendirmişti.
Son Dakika › Güncel › Ünlü Vazgeçilmiyor Şarkısının Bestekarı Eroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?