"Ünlülerin Beslenme Sırrı Ortaya Çıktı" - Son Dakika
Güncel

"Ünlülerin Beslenme Sırrı Ortaya Çıktı"

"Ünlülerin Beslenme Sırrı Ortaya Çıktı"

Mfb; sunduğu kişiye özel beslenme çözümleriyle aç kalmadan formda kalmanızı sağlıyor.

06.11.2012 10:07

"EN MODA BESLENME ŞEKLİ; mfb"

Son günlerin en moda beslenme şekli olan, ünlü isimlerin tercihi mfb; sunduğu kişiye özel beslenme çözümleriyle aç kalmadan formda kalmanızı sağlıyor.

Kişiye özel beslenme çözümleri sunan mfb, farklı ihtiyaçlara yönelik yarattığı özel yiyecek paketleri ile sevdiğiniz tatları hayatınızdan çıkarmadan ve aç kalmadan sağlıklı bir şekilde formda kalmanızı sağlıyor.

Aslı Ekşioğlu, Begüm Şen, Seray Sever, Ayşegül Aldinç, Songül Öden, Raquel Habib, Aydın Uğurlular ve Yavuz Turgul gibi birçok ünlü ismin tercihi olan mfb, ihtiyaçlarınıza, vücut yapınıza ve kilo hedefinize özel olarak tasarlanmış lezzetli ve sağlıklı yemek paketleri hazırlıyor.

Taptaze, katkısız ve doyurucu porsiyonlardan oluşan mfb paketleri, sevdiğiniz yiyeceklerden vazgeçmeden veya küçük porsiyonlarla yetinmek zorunda kalmadan formda kalmanızı sağlıyor.

Hem vakit kazandıran hem de hayatınızı kolaylaştıran mfb paketlerinde tatlılardan makarnalara, et yemeklerinden sebzelerekadar sevdiğiniz tüm tatlar yer alıyor.

mfb beslenme uzmanları ve şefleri tarafından hazırlanmış size özel yiyecek paketleriniz; ister ev adresinize ister ofisinize haftanın 7 günü tazeliğini kaybetmeden kapınıza kadar teslim ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ünlülerin Beslenme Sırrı Ortaya Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement