Ünye'de "Bağımlı Olma Sporcu Ol" Semineri - Son Dakika
Güncel

Ünye'de "Bağımlı Olma Sporcu Ol" Semineri

Ünye\'de "Bağımlı Olma Sporcu Ol" Semineri

Ünye'de lise öğrencilerine, "Bağımlı Olma Sporcu Ol" konulu seminer verildi.

31.05.2017 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'de lise öğrencilerine, "Bağımlı Olma Sporcu Ol" konulu seminer verildi.

Ünye Elele Derneği Başkanı Adem Atik, seminer öncesi yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş amacına ilişkin bilgi verdi.

Atik, derneğin 2014 yılında Ünye'de iş adamları ve vatandaşlar tarafından bir araya gelinerek kurulmuş bir dernek olduğunu hatırlatarak, "Bu derneğin çalışmaları hem bağımlılık konusunda, hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardım, sportif aktiviteler, gençlikle alakalı yapılacak aktiviteler konusunda yürütülüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla yapılan proje kapsamında Kick Boks derslerinden yüzme derslerine kadar birçok faaliyet yapıldı. Dernek gençlerle ilgili birçok noktada faaliyet gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere iyi insan olmak konusunda tavsiyede bulunan Atik, şunları kaydetti:

"Sizler de bu faaliyetlerin gönüllü bir bireyleri olun, boş vakitlerinizde insanlara faydalı olun. Hayatta başarılı olmak, bir makam sahibi olmak, çok para kazanmak sizi belki bir noktaya getirir. Ama bir yerden sonra ne makamınız, ne de cebinizdeki paranız sizi mutlu etmeye yeter. Mutluluk paylaşmakla, yardımlaşma ile insanlara iyilik yapmakla çoğalır. Güzel işlerde hep beraber el ele olalım."

Okul Müdürü Ayşe Akyol ise, teknoloji bağımlılığına dikkat çekerek, "Bağımlılık dediğimizde aklınıza sadece madde kullanımı, sigara veya alkol gelmesin. Okulumuzun ve dönemin gençlerinin son dönemdeki en büyük sorunu teknoloji bağımlılığı. Bu tür derneklerin yaptığı faaliyetlere lütfen katılın. Vaktinizi boşa değil, sportif aktiviteyle veya neye yatkınlığınız varsa onunla doldurun. Biz gelecekte sizleri güzel yerlerde görmek istiyoruz." diye konuştu.

Seminerde daha sonra serbest eczacı Hüseyin Gerçeker, uyuşturucu, alkol ve sigara bağımlılığı gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye'de 'Bağımlı Olma Sporcu Ol' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement