Ünye'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Ünye'deki Trafik Kazası

Ünye\'deki Trafik Kazası

Kazada yaralanan ve hayatını kaybeden çocukların kimlikleri belirlendi

15.07.2013 18:23  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'deki anne ve babanın hayatını kaybettiği kazada yaralanan 2 çocuk ve ölen 1 çocuğun Trabzon'dan gelen akrabaları tarafından kimlikleri belirlendi.

Başar ailesinin Trabzon'dan gelen yakınlarının teşhisi ile olay yerinde hayatını kaybeden kız çocuğunun 4 yaşındaki Ayşegül Başar olduğu, hastaneye kaldırılan çocukların isimlerinin ise Zeynep (6)  ve Zehranur Başer (5) olduğu belirlendi.

Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan Zeynep Başer Fatsa'da özel bir hastaneye, Zehranur Başer ise Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Zeynep Başer'in sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ailenin Trabzon'dan yakın komşusu olan ve cenazeleri almak üzere Başar ailesinin yakınları ile Ünye'ye gelen Pınarca Köyü Muhtarı Mehmet İmamoğlu, İstanbul'da ikamet eden ve inşaat işiyle uğraşan Kemal Başar'ın ailesiyle birlikte ramazan ayını memleketi Trabzon'un Of ilçesinde geçirmek üzere yola çıktığını söyledi.

İmamoğlu, "Her yıl ailecek gelip ramazan ayını köyde geçirirlerdi. İstanbul'dan arkadaşları yola çıkmamasını söylemişler. Daha önce de başından ufak tefek kazalar geçmişti.  Arkadaşlarını dinlememiş yola çıkmış, takdiri ilahi, acımız büyük" dedi.

Ailenin Trabzon'dan gelen yakınları, memleketlerine götürmek üzere cenazeleri Ünye Devlet Hastanesi morgundan aldı.

Ünye'den Ordu istikametine giden Kemal Başar yönetimindeki 34 YL 8168 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ali Osman Özgür yönetimindeki 28 K 0067 plakalı çakıl yüklü kamyonetle çarpışmış kazada otomobil sürücüsü Kemal Başar kaldırıldığı hastanede, eşi Ayşe Başar ve kızları Ayşegül olay yerinde hayatını kaybetmiş, ailenin diğer çocukları Zeyneph ve Zehranur Başar ise ağır yaralı olarak Ünye Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement