"Üreten Tüm Hanımları Tebrik Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Üreten Tüm Hanımları Tebrik Ediyoruz"

"Üreten Tüm Hanımları Tebrik Ediyoruz"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren İSMEK Aşçılık ve Pastacılık Kursu'nu ziyaret etti.

21.02.2014 14:50

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde hizmet veren İSMEK Aşçılık ve Pastacılık Kursu'nu ziyaret eden Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcı Av. Ercan Ay, kurs öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu. Kendini geliştiren ve üreten hanımları görmekten mutlu olduğunu belirten Başkan Uzun, gayretlerinden ötürü kursiyerleri tebrik etti ve İSMEK 'in toplumsal fayda sağlama noktasında önemli işlevlerinin bulunduğunu belirtti. Başkan Uzun, "İSMEK' e desteklerimiz devam edecek" dedi.

"Beylikdüzü'ndeki Hanımların Sağlık Bilinci Yüksek"

Yemek ve sağlıklı yaşam konusuna değinen Demirkol ise, "Sağlıklı nesillere hepimizin ihtiyacı var. Beylikdüzü' ndeki hanımlarımızın sağlık ve hijyen bilinçleri yüksek" dedi. Aşçılık Meslek Edindirme Kursu Usta Öğreticisi Ahmet Özbek ve kursiyerler de Başkan Uzun'a kendilerine tahsis ettiği profesyonel mutfak donanımlı kurs yerleri için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Üreten Tüm Hanımları Tebrik Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement