Uşak'taki cinayet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uşak'taki cinayet

Uşak\'taki cinayet
11.07.2014 18:24

Uşak'ta evinde boğazı kesilerek öldürülen kişinin katil zanlısı olduğu iddiasıyla 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Uşak'ta evinde boğazı kesilerek öldürülen kişinin katil zanlısı olduğu iddiasıyla 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kadriye Tümer (34) cinayetini araştıran güvenlik güçleri, polise müracaat ederek arkadaşlarından bir süreden beri haber alamadığını belirten Z.T (24) ve B.F.Ç'yi (20) takibe aldı.

Tümer'in öldürülmeden önce Z.T. ve B.F.Ç. ile görüştüğünü tespit eden ekipler, şüphelileri gözaltına aldı.

Z.T. ve B.F.Ç'nin emniyetteki sorgusunda, kıskançlık ve geçmişe dayanan husumet yüzünden çıkan tartışmada Tümer'i öldürdükleri, sonra da arkadaşlarından haber alamadıkları yönünde polise ihbarda bulunduklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Uşak'ta dün Durak Mahallesi Akbur Sokağı'nda yaşayan Kadriye Tümer, evinde boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'taki cinayet - Son Dakika


Advertisement