Üstün Teknoloji ve Lüks Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Üstün Teknoloji ve Lüks Bir Arada

Üstün Teknoloji ve Lüks Bir Arada

adidas Porsche Design Sport, GYM Koleksiyonu ile erkeklere spor salonunda da en iyi performansı sunmaya devam ediyor.

02.05.2013 10:54

adidas, Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2013 GYM Koleksiyonu'nda üstün teknoloji ve lüks bir arada

adidas ve Porsche Design işbirliği ile yaratılan, lüks ile özdeşleşmiş marka adidas Porsche Design Sport, GYM Koleksiyonu ile erkeklere spor salonunda da en iyi performansı sunmaya devam ediyor.

Lüks marka konseptinin en önemli temsilcilerinden Porsche Design ve adidas işbirliği ile geliştirilen adidas Porsche Design Sport, İlkbahar/Yaz 2013 Koleksiyonu'nda, hareket serbestliği sağlayan modern kesimleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken GYM serisini sporsever erkeklerin beğenisine sunuyor.

Bir erkeğin spor yaparken ihtiyaç duyacağı eşofman takımından havluya kadar tüm ürünleri içeren adidas Porsche Design Sport GYM Koleksiyonu, titiz el işçiliği ve sofistike teknik tasarım detaylarıyla tanınan Porsche Design ile adidas arasındaki ödüllü işbirliğinin kusursuz sonuçlarından biri.

adidas Porsche Design Sport, kusursuz bir mühendislikle incelikli bir tasarım anlayışının birleşimini temsil ediyor. Koleksiyonda stil, üstün koruma ve teknoloji bir arada sunuluyor.

adidas Porsche Design Sport yeni GYM serisi ile spor salonlarına şıklık getirirken, teknolojik ürünlerin sağladığı konforu yaşamak isteyenlere ideal çözümler sunuyor. adidas, yeni seriyi daha yakından incelemek isteyen lüks spor giyim meraklılarını adidas mağazalarına davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üstün Teknoloji ve Lüks Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement