Üzerinde Bin 500'e Yakın Tabanca Mermisiyle Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Üzerinde Bin 500'e Yakın Tabanca Mermisiyle Yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Üzerinde Bin 500\'e Yakın Tabanca Mermisiyle Yakalandı

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde, satılmak üzere silah ve mühimmat getirileceği bilgisini alan jandarma ekiplerinin harekete geçti. Köyde gözaltına alınan Ş.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.

Öte yandan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA