Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor

Üzülmez\'in Makamı Boş Kalmıyor

Kartepe Belediye Başkanı,Kartepe'nin geleceğini hazırlamak için harcarken, çeşitli kesimlerden gelen ziyaretçileri ile de fikir alış verişinde bulunuyor

23.12.2014 11:15  Güncelleme: 11:24

Toplumun değişik kesimlerinden konuklarını makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ziyaretçisi de eksik olmuyor. Hafta içi ziyaretine gelen konuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in misafirleri arasında KİMMED yeni yönetimi ve ilçede otel yatırımı yapmayı düşünen MAAS Yapı Şirketi yetkilileri de yer aldı.

KİMMED'den Üzülmez'e Çiçek

Kartepe İlçesinde yeni kurulan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yönetimi Başkan Üzülmez'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlığını Hasan Meral'in üstlendiği KİMMED yönetim kurulu başkana ziyaret anısına Yusuf Has Hacip tarafından yazılan ve Türk dünyasının ilk siyasetname özelliği gösteren Kutadgu Bilig adlı kitabı da hediye etti. Dernek Başkanı Meral, derneklerinin kuruluş amacı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verip yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Dernek yönetimine başarılar dileyen Başkan Üzülmez, görev süresi içinde ilçede sivil toplum örgütleri ile de uyumlu bir çalışma içinde olma hedefinde olduklarını hatırlattı.

Konuklarını makamında ağırladı

Kartepe'de otel yatırımı konusunda Başkan Üzülmez ile görüşen Maas Yapı Şirketi Genel Müdürü Hakan Çınar da
diğer konuklar gibi makamda ağırlandı. "Şimdi Kartepe Zamanı" sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda turizmin gelişmesi için her türlü yatırımcıyı ilçeye beklediklerini belirten Başkan Üzülmez, "Kartepemize katma değer sağlayacak, hemşerimize, esnafımıza faydası olacağına inandığımız her projenin destekçisi olmaya hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement