Uzun Enver Ören'in Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Uzun Enver Ören'in Cenazesine Katıldı

Uzun Enver Ören\'in Cenazesine Katıldı

Yusuf Uzun, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in cenaze törenine katıldı.

25.02.2013 09:28

İhlas Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören vefat etti . Ören'in Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar da katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'unda iştirak ettiği cenaze töreninde binlerce seveni Enver Ören'i son yolculuğuna uğurladı.

Başkan Uzun: "Üzüntü İerisindeyiz…"

Beylikdüzü Beledye Başkanı Yusuf Uzun, Enver Ören'in hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama yayımladı. Başkan Uzun, "Enver Ören Beyefendi'nin vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz" başlığı ile yayımladığı açıklamada "Ülkemizin iş ve basın dünyasında; örnek hayatı, milli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin yetişmesi yönündeki çabası ile herkesin gönlüne taht kurmuş muhterem Enver Ören  Beyefendi'nin Hakk'a yürümüş olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet ve mağfiret diler, başta çok kıymetli  ailesi olmak üzere, tüm dostlarına ve İhlas Camiasına sabr-ı cemil niyaz ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun Enver Ören'in Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement