Vakko Esmod Moda Akademisi Yaz Okulu Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Vakko Esmod Moda Akademisi Yaz Okulu Başlıyor!

Vakko Esmod Moda Akademisi Yaz Okulu Başlıyor!

Vakko Esmod Moda Akademisi'nin, Moda Tasarımı'ndan Modelizm'e, Moda İş Dünyasına Giriş'ten Kumaş ve Baskı Teknikleri ile Stil Danışmanlığı'na birçok farklı programı içeren yaz okulu eğitimleri 22 Haziran'da başlıyor.

16.06.2015 15:50

Modaya ilgi duyan, farklı bölümlerde üniversite eğitimleri devam eden ve moda ilgisini profesyonelliğe taşımak isteyen gençler için 22 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Vakko Esmod Moda Akademisi Yaz Okulu, beş farklı program seçeneği sunuyor.

Moda Tasarımı sertifika programı, temel çizim tekniklerinden koleksiyon yaratma ve portfolyo oluşturmaya uzanan kapsamlı bir eğitim sunuyor. Modelizm programında, moda dünyasında tasarımcı olarak yer almayı hedefleyen öğrenciler için kalıp çalışmaları ve dikiş teknikleri eğitimleri veriliyor. Moda perakende sektöründe iş yapmak isteyen lise ve üniversite öğrencilerine yönelik tasarlanan Moda İş Dünyasına Giriş programı, moda yönetiminin ABC'sini öğretmeyi ve katılımcıların gelecek eğtim ya da çalışma hayatlarında yapacakları seçimler için yön vermeyi hedefliyor. Teorik ve pratik derslerden oluşan Kumaş ve Baskı Teknikleri programı, günümüz moda endüstrisinde yükselen değerler olan baskı ve desen kavramları hakkında kapsamlı bilgi vermenin yanı sıra, güncel baskı tekniklerinin tanıtılması, temel tasarım prensiplerine dayanarak desen oluşturulması ve dijital baskıya uygun hale getirilmesi etaplarını içeriyor. Beril Stock eğitmenliğindeki Stil Danışmanlığı programı ise, müşterilerin yaşam biçimleri ve fiziksel özelliklerini temel alarak, mümkün olan en iyi, gerçekçi ve güncel görünüme yönelik önerilerde bulunurken, uluslararası moda referansları, kişiye özel verimli ve etkin alışveriş teknikleri ve stil sahibi olma konularında detaylı bilgi sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakko Esmod Moda Akademisi Yaz Okulu Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement