Vali Çakır, Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Güncel

Vali Çakır, Ziyaretlere Başladı

Vali Çakır, Ziyaretlere Başladı

Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

06.09.2012 10:53  Güncelleme: 10:49

Vali Nurullah Çakır'ı, Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Kandil, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş, Başkan Danışmanı Nurcan Muradoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim karşıladı.

Vali Çakır, Belediye Başkanı Halil Bakırcı 'yı ziyaret etti. Ziyarette, Belediye binasını da gezen Çakır, binanın güzel ve ferah bir mekan olduğunu belirtti. Çakır,"Bizim İlk ziyaretlerimizden biride size oldu. Rize'yi sizinle birlikte daha yakından tanıma adına geldim. Rize'ye güzel hizmetlerin üretilmesi hepimizin ortak dileği. Allah'ın izni ile birlikte Rize için güzel çalışmalara imza atarız. İnşaallah bunu hep birlikte başarırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise, Rize'ye en güzel hizmeti sunmak için hep birlikte çalıştıklarını ve bundan sonrada çalışacakları temennisinde bulundu. Rize'deki bütün Kamu Kuruluşları ile dayanışma içerisinde olduklarını kaydeden Bakırcı, insanların yaşam standartlarını yükselterek, Rize'yi daha Modern ve sorunsuz bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Bunun için çalışmalarının devam ettiğini bildiren Bakırcı, Rize'yi sonraki yıllarda çok daha iyi yerlere taşımak için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda sizlerin de her zaman desteğini bekliyoruz. Şehrimize büyük katkı ve hizmetlerinizin olacağından eminim. Yeni göreviniz hem Rize'ye hemde sizlere hayırlı olsun" dedi.

Ziyaret, Belediye yemek salonunda ziyaretçilerle beraber ikram edilen öğlen yemeği ile sona erdirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Çakır, Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement