Vali Çiftçi'den Başkan Arpacıoğlu'na Nezaket-i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Çiftçi'den Başkan Arpacıoğlu'na Nezaket-i Ziyaret

Vali Çiftçi\'den Başkan Arpacıoğlu\'na Nezaket-i Ziyaret

Ordu Valisi Kenan Çiftçi Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu ziyaret ederek Ünye Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında brifing aldı.

11.07.2013 21:49  Güncelleme: 21:50

Vali Çiftçi, 'Yaptığınız işler organizasyonlarınız ortada. Her geçen gün de bu fikirlerinizi bir adım öteye taşıyorsunuz. Tebrik ederim.' Dedi.

Başkan Arpacıoğlu ise, Ünye'de su probleminin olmadığını söyleyerek, 'Ünye'nin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan projemiz bitti. Ünye'nin yaklaşık 38 km'de Yeşilkent Beldesi'nden % 80 cazibe ile suyu getiriyoruz. Şuan aylık 200 – 250 milyar arasında bir elektrik faturası ödüyoruz. Gelen su % 20 ile bağlı olacağından elektrik parasından da ciddi bir gelir elde edeceğiz. Arıtma tesislerimizde en modern sistemle yapıldı. Otomatik zamanlarda kendi sesler yapıyor. Suda herhangi bir farklılık fark ettiği an sistemi kapatıyor ve suyu vermiyor. Şehrimizin % 98 kanalizasyon meselemiz tamamlandı. Doğu – Batı Artıma Tesislerimizde sularımız temiz çıkıyor. Kanalizasyonda altyapı sorununun büyük bir kısmını şehir merkezinde çözdük. Özellikle 2006 yılında yaşadığımız sel felaketinden kaynaklanan altyapı meselemizin bir kısmını çözdük. Şimdi ise Tabakhane Deresi'nin ıslahı ile ilgili Devlet Su İşleri ile beraber çalışıyoruz. Dediğiniz gibi temel meseleleri çözdük. Bundan sonra da her şeyin en iyisi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.' Diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Çiftçi'den Başkan Arpacıoğlu'na Nezaket-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement