Vali Enstrümanları Hem Çaldı, Hem Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Vali Enstrümanları Hem Çaldı, Hem Dağıttı

Vali Enstrümanları Hem Çaldı, Hem Dağıttı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen enstrüman dağıtım töreninde darbuka çaldı.

26.02.2014 18:06

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen enstrüman dağıtım töreninde darbuka çaldı.

Merkez Yıldırım ilçesindeki Üstün Üründül İlköğretim Okulu'nda düzenlenen enstrüman dağıtımına Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Özçimen, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. 100 darbuka ve 50 bağlamanın dağıttıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların kendi darbukaları ile yaptığı gösteri Vali Karaloğlu tarafından ilgiyle izlendi. Enstrümanları kendi elleri ile öğrencilere takdim eden Karaloğlu'nun darbuka ve tef çalması büyük alkış aldı.

Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, yapılan projenin şimdiden meyvelerini verdiğini belirten Vali Karaloğlu, "Okula gelmeyen 4 öğrencimiz bu projeyle birlikte okula tekrar başlamış. Bu da projenin şimdiden gayesine ulaştığını gösteriyor. Arzumuz sizin iyi insan ve iyi bir vatandaş olarak yetişmeniz. Okul ve dersleriniz dışında müzikle ilgilenmeniz, enstrüman çalmanız hem size, hem de topluma faydalı olacak. Vereceğiniz '500 ritm' konserini ilk fırsatta izlemek istiyorum. Guinness rekorlar kitabına girmenizi istiyorum" diye konuştu.

Efkan Özçimen de,okulda 250 çocuğun müzikle uğraştığını dile getirerek, "Daha fazla çocuğumuzu eğitmek istiyoruz. Hedefimiz 500 çocuğa müzik eğitimi vermek. 500 çocukla ritm konseri verip, bu alanda Guinness'e girmeyi hedefliyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Enstrümanları Hem Çaldı, Hem Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement