Vali Erden Çevik Kuvvet Polisleri İle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vali Erden Çevik Kuvvet Polisleri İle Kahvaltı Yaptı

Vali Erden Çevik Kuvvet Polisleri İle Kahvaltı Yaptı

Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ile birlikte çevik kuvvet polislerinin katıldığı kahvaltıda bir araya geldi.

23.09.2013 13:47  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden İl Emniyet Müdürü ve çevik kuvvet polisleriyle kahvaltı yaptı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltıda, birimde görevli polis memurları ile sohbet eden Vali Mehmet Ufuk Erden, toplumsal olaylarda çevik kuvvet polislerinin fedakârca çalıştıklarını gözlemlediğini, zor şartlarda bile polis memurlarımızın görev disiplininden ayrılmadıklarını belirtti.

Uşak ilinde, polisimizin çalışmalarında en büyük desteği Uşak halkından aldığını belirten Vali Erden, "Polisimiz yasaların uygulanması, huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşlarımızın canının, malının, namusunun korunması, temel hak ve özgürlüklerin ön planda tutularak toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması için özverili bir şekilde görevini yerine getirmektedir. İlimizin güvenliğinin sağlanmasında görev alan tüm emniyet personelimize çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Erden Çevik Kuvvet Polisleri İle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement