Vali Eşi Arzu Aydın, Sakarya Mahallesinde 10 Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Eşi Arzu Aydın, Sakarya Mahallesinde 10 Aileyi Ziyaret Etti

Vali Eşi Arzu Aydın, Sakarya Mahallesinde 10 Aileyi Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı ve iki yıl boyunca devam edecek olan, toplum kalkınmasında "Gönül Elçileri Projesi", Siirt'te, Vali eşi Arzu Aydın'ın öncülüğünde, ihtiyaç sahibi ve risk altında yaşayan aileler, ziyaret edilmeye devam ediyor.

21.06.2013 10:42

Siirt merkez Sakarya Mahallesi'nde yapılan aile ziyaret programına; Vali eşi Arzu Aydın Vali yardımcısı Gürbüz Saltaş'ın eşi Sibel Saltaş, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Hifzullah Canpolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Nesim Barlas ve vakıf çalışanları katıldı.

Bayan Aydın, beraberindeki heyet ile birlikte, Sakarya Mahallesinde ikamet eden; Mustafa Koceman, Emin Ulu, Ahmet Göktaş, Abdulgaffar Kaya, Cafer Baykara, M.Selim Damar, Sakine Toprak, Hamdi Aybek, Abdulhakim Şen ve Ayşe Toprak adlı aileleri evlerinde ziyaret ederek, kendileri ile bir süre görüştü.

Ailelerin sorunları ve taleplerini dinleyen Bayan Aydın, ailelere ayni ve nakdi yardımlarda bulundu.

İhtiyaç sahibi birçok ailenin ev onarımı ve ev eşyası, evi kullanılamayacak durumda olanlara kira yardımı ve ziyaret elden tüm ailelerin çocuklarına giyim yardımı yapıldı.

Hedef kitlemizdeki, risk altında yaşayan ailelerimizin sosyal, ekonomik, eğitim, sağlık ve diğer alanlarda desteklemek amacıyla aile ziyaretlerinin düzenlendiğini belirten Bayan Aydın, ziyaret ettiğimiz ailelerde, eğitime ara veren birçok çocuğumuzu da tespit ettik. Bu çocuklarımızın tekrar eğitimle buluşturulması için her türlü desteğin verileceğini ve çocukların eğitimlerinin takip edileceğini sözlerine ekledi.

Bayan Aydın, beraberinde getirdiği hediye paketlerini de ailelere dağıttı. Ailedeki çocuklarla ilgilenerek, kendileri ile sohbet etti.

Yapılan aile ziyaretleri ile birçok ailenin sorun ve talepleri yerinde tespit edilerek, aileler sosyal ve ekonomik olarak destekleniyor, ailelerde farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Eşi Arzu Aydın, Sakarya Mahallesinde 10 Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement