Vali Eşi, Minik Öğrencileri Evinde Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Vali Eşi, Minik Öğrencileri Evinde Ağırladı

Vali Eşi, Minik Öğrencileri Evinde Ağırladı

10 minik öğrenciyi ve öğretmenlerini, evinde ağırlayarak, kendileri ile yakından ilgilendi.

22.05.2012 15:21

Siirt' te yaptığı sosyal çalışmaların yanısıra, kız çocuklarının okullaştırılması ve eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiren, Vali eşi Gülsüm Çolak, 'Yağmur Kreşi ve Gündüz Bakım Evi Anaokulu' nda eğitim gören 10 minik öğrenciyi ve öğretmenlerini, evinde ağırlayarak, kendileri ile yakından ilgilendi. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Eğitim Gönüllüsü Gülsüm Çolak,"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları, eğitimin yanında, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak, çevreyi tanımaları ve çok yönlü bireyler olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek, onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.'' dedi.

Vali Konağında, bu güne kadar bir çok kişiyi konuk ettiklerini belirten Gülsüm Çolak,"bugünkü konuklarımız çok özel, Onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Minik yavrularımız sayesinde evimiz şenlendi. Bugün minik yavrularımızın sevincini, öğretmenleri ile birlikte yaşadık." diye konuştu.

Okul Müdürü Songül Gönül Polat ise, "Gülsüm Çolak hanımefendinin bizlere gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı, öğretmen ve öğrencilerim adına, kendilerine teşekkür ederim." dedi.

Konuk Minik Öğrencilere Pasta kesen Gülsüm Çolak, Minik Öğrencileri Salancakta sallayarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Kendileri ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Daha sonra öğretmen ve öğrencileri,Vali Konağı'ndan uğurladı.

Vali Konağında gerçekleşen ziyaret programına, Yağmur Kreşi Anaokulu müdürü Songül Gönül Polat, Öğretmenler; Ayşe Akdağ, Özlem Özel ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Eşi, Minik Öğrencileri Evinde Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement