Vali Karaloğlu, Görme Engelli Şampiyonları Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu, Görme Engelli Şampiyonları Kabul Etti

Vali Karaloğlu, Görme Engelli Şampiyonları Kabul Etti

Van Valisi Münir Karaloğlu, Ankara'da Düzenlenen Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Dereceye Giren Sporcu Ve Yöneticileri Kabul Etti.

11.01.2011 18:36  Güncelleme: 18:38

Van valisi münir karaloğlu, ankara'da düzenlenen görme engelliler judo türkiye şampiyonası'nda dereceye giren sporcu ve yöneticileri kabul etti.

Görme engelli judoculardan Habib Ersaliç ve Tuba Bakan, Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Judo Şampiyonası'ndan Van'a madalya ile döndü. 48 kulüpten 93 sporcunun katıldığı müsabakalarda 44 kilo yıldız kızlarda Tuba Bakan Türkiye 2'ncisi olurken, 66 kiloda Habip Ersaliç ise Türkiye 3'üncüsü oldu. Bakan ve Ersaliç bu derecelerinin ardından Görme Engelliler Federasyonu tarafından Nisan ayında Antalya'da düzenlenecek olan IBSA Dünya Oyunları için Judo Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

Altı Nokta Körler Derneği'nden Şahabettin Kayhan, Zihinsel Engelliler ve Yeşeren Düşler Derneği Başkanı Abidin Kasapoğlu, dereceye giren judocular antrenör Rakip Aslan'la birlikte Vali Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı memnuniyetini dile getiren Karaloğlu, Valiliğin daha önce verdiği desteğin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Judocu sporcular ve görme engeli dernek yöneticileri de elde edilen başarılarda Vali Karaloğlu'nun desteğinin etkili olduğunu belirterek kendisine teşekkür ettiler. Vali Karaloğlu da nisan ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda sporculara başarı dileklerini ileterek Tuba ve Habip'ten madalya sözü aldı. Sıcak bir ortamda geçen kabul sonrası Vali Karaloğlu, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu, Görme Engelli Şampiyonları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement