Vali Karaloğlu, Şiir Birincisi Mukadder’i Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu, Şiir Birincisi Mukadder’i Kabul Etti

Vali Karaloğlu, Şiir Birincisi Mukadder’i Kabul Etti

'Kültür Köprüsü Projesi' kapsamında şiir dalında Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Van Sevgi Evleri öğrencisi Mukadder Çemberlitaş'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

05.04.2011 22:07

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürlüğü'nce yürütülen 'Kültür Köprüsü Projesi' kapsamında şiir dalında Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Van Sevgi Evleri öğrencisi Mukadder Çemberlitaş'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Van Sevgi Evleri'nde kalan Mukadder Çemberlitaş isimli öğrenci geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yapılan 'Kültür Köprüsü Projesi' kapsamında okuduğu 'Kaldırımlar' şiiriyle Doğu Anadolu Bölge birincisi olmuştu. Vali Karaloğlu da Yardımcısı Meral Demirbaş, Sevgi Evleri Müdüresi Süheyla Saka Mukadder Çemberlitaş'ı makamında kabul etti. Çemberlitaş'ı sıcak bir şekilde karşılayarak elde ettiği başarıdan dolayı 'tebrik' eden Karaloğlu, yarışmada okuduğu 'Kaldırımlar' şiirinden bir dörtlük dinledi. Şiir yazmaya devam etmesi tavsiyesinde bulunan Karaloğlu, yazılan şiirlerin kitaba dönüştürüldükten sonra basımı için de destek sözü verdi. Karaloğlu, Çemberlitaş'a 19 Mayıs'ta Tokat'ta yapılacak Türkiye finallerinde 'başarı' dileklerini ilettikten sonra, kendisini ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu, Şiir Birincisi Mukadder’i Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement