Vali Oğuz Ev Ziyaretinde - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz Ev Ziyaretinde

Vali Oğuz Ev Ziyaretinde

Vali Oğuz, önce iftar yemeği verdi sonra ev ziyaretinde bulundu.

08.08.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Memduh Oğuz önce İl Genel Meclis Üyelerine iftar yemeği verdi, sonra kendisini çaya davet eden Saliha Gökdoğan'ın evine ev ziyaretinde bulundu.

Barida Oteldeki iftar yemeğine İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tufan Uysal başta olmak üzere il genel meclis üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde Vali Oğuz, meclis üyelerine yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Oğuz iftar yemeğinin ardından Karaağaç Mahallesinde ev ziyaretinde bulundu. Karaağaç Mahallesi Meydan camiinde kılınan teravih namazından sonra mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Oğuz, daha sonra kendisini çay içmeye davet eden Saliha Gökdoğan'ın evine eşi Canan Oğuz ile birlikte ev ziyaretinde bulundu.

Kızı Fatma Gökdoğan ile birlikte ev sahipliği yapan Saliha Gökdoğan, Vali Oğuz'u basından takip ettiğini ve çok sevdiğini ifade etti.

Saliha Hanım; "Sayın Valimizin halkın içinde olması, samimi olması bizleri çok mutlu ediyor"

Vali Oğuz'un çay davetini kabul ederek evine gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Saliha Gökdoğan; "Ben Sayın Valimizi basından takip ediyorum ve kendisini çok seviyorum. Halkın içinde olması, samimi olması, herkesin derdiyle ilgilenmesi beni çok mutlu ediyor. Onlar bizim gururumuz, onlar bizim övüncümüz. Vatana, millete böyle faydalı idareciler olduğu müddetçe bizim sırtımız yere gelmez. Allah ondan razı olsun, Allah böyle idarecileri başımızdan eksik etmesin…

Saliha hanım; "Şimdiye kadar çok valiler geldi geçti ama hiç böyle candan bir vali görmedik"

Ben ülkemi ve insanları çok seviyorum. Her gün Sayın Valimiz gibi idarecilerin çoğalması için dua ediyorum. Şimdiye kadar çok valiler geldi geçti Isparta'mızdan, ama daha öncede dediğim gibi bu valimizin halkla birlikte iç içe olması, candan olması, samimi olması bizleri çok memnun ediyor.

Bizim bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın, ben bunu istiyorum. İnanın bu cennet vatanın bir köşesinde yeşil bir ağaç bile yansa yüreğim yanıyor.

Ben pek fazla dışarıya çıkmam, ama hep Sayın Valimizle karşılaşabilmek için dua ediyordum. Geçtiğimiz günlerde mahalledeki bir davette Sayın Valimizle karşılaştık mı? Hemen önüne atılıverdim ve kendisini orada çaya davet ettim. Sağ olsun bugün kendisi evime geldi, Sayın Valime ve Canan Hanıma geldikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Saliha Gökdoğan'ın söylediklerine katıldıklarını belirten komşuları; "Biz Sayın Valimizi çok seviyoruz, Allah ondan razı olsun. Halkla iç içe olması, herkesin derdine koşması bizi çok memnun ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin" dediler.

Vali Oğuz; "Annelerin duaları bizim için çok önemli"

Annelerin her şeyin başında geldiğini belirten vali Oğuz ise; "Saliha Hanımla bir davette karşılaşmıştık ve o gün beni çay içmeye davet etmişti, nasip bu güneymiş. Önce mahalleliyle birlikte teravih namazını kıldık, sonra cemaatle ve mahalle muhtarıyla sohbet ettik ve şimdide burada Saliha Hanım ve komşularıyla birlikte buradayız. Maksadımız bu güzel anneleri burada ziyaret etmek…

Öncelikle bizimle ilgili samimi temennilerinden ve dualarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatanın bir köşesinde bırakın bir canın yok olmasını, yeşil bir ağaç bile yansa içim yanıyor diyor… Kahraman Türk evladını doğuran, yetiştiren ve onu gözünü kırpmadan vatan savunmasına gönderen anneler işte bunlar. İşte gerçek Büyük Türk Annesi bu… O bakımdan onların duaları bizim için çok önemli, güzel ülkemiz için çok önemli.

Rütbemiz ne olursa osun, pozisyonumuz, makamımız ne olursa olsun annelerimizin bize küçük yaşlardan itibaren verdiği eğitimin üzerinde hiçbir şey olamaz. Çünkü esas kişiliklerimiz annelerimizin nasihatleriyle, onların telkinleriyle oluşmaktadır.

Ülkemizde bir fitne devam edip gidiyor ve kardeş kardeşe kavga oluyor. Bu kavgada gencecik hayatlar sönüyor ve ana yürekleri yanıyor. Söylemiş olduğum gibi bu güzel cennet vatanımızın huzuru ve birliği için bu mübarek günlerde sizlerin yapmış olduğu dualar bizim için daha önemli. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Hakikaten bu ziyaretten dolayı bende çok duygulandım" dedi.

Samimi bir havada geçen ev ziyareti karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz Ev Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement