Vali Oğuz Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz Törenle Uğurlandı

Vali Oğuz Törenle Uğurlandı

Bayramdan sonra yaş haddi nedeniyle aktif valilik görevini bırakacak olan Vali Memduh Oğuz, valilik önünde düzenlenen mehteranlı törenle uğurlandı.

09.08.2013 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramdan sonra yaş haddi nedeniyle aktif valilik görevini bırakacak olan Vali Memduh Oğuz, valilik önünde askeri ve adli erkan başta olmak üzere; belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşların katılımıyla valilik önünde düzenlenen mehteranlı törenle uğurlandı.

Alana eşi Canan Oğuz ile birlikte gelen Vali Oğuz, tören alanında bulunan herkesle tek tek tokalaşarak vedalaştı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı törende konuşan Vali Oğuz Isparta'da yaşamaya devam edeceğini belirterek, valilik yaptığı yaklaşık 3 yıl boyunca kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Vali Oğuz ardından SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile mehteran takımı eşliğinde 'Genç Osman' marşını hep birlikte söylediler.

Tören sonrasında eşi Canan Oğuz ile birlikte alandan ayrılan Vali Oğuz, vatandaşlar tarafından güllerle, karanfillerle uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz Törenle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement