Vali ve Başkan İncelemelerde Bulundular - Son Dakika
Güncel

Vali ve Başkan İncelemelerde Bulundular

Vali ve Başkan İncelemelerde Bulundular

Mardin Valisi ve Belediye Başkanı altyapı çalışmalarını denetledi.

25.05.2012 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Turhan Ayvaz ile Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, sit alanında devam eden altyapı çalışmalarını denetledi.Yetkililerden bilgi alan Vali ve belediye başkanı daha sonra birinci caddeye geçerek buradaki çalışmaları da inceledi.

Vali Ayvaz ve Başkan Ayanoğlu, çalışma alanında yaptıkları inceleme sırasında vatandaşın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.Esnafla ayaküstü sohbet eden Vali ve belediye başkanı, vatandaşların davetini kırmayarak çayhanede oturup çay içti.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz ile Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, ilk olarak Şar ile Çabuk Mahalleleri'nde devam eden altyapı çalışmalarını denetleyerek yapılan sokak kaplamalarıyla ilgili bilgi aldı.Gezi sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali ve belediye başkanı çalışmalarla ilgili vatandaşların görüş öneri ve isteklerini dinledi.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz,sağlık sorunları olan Adil Ertekin adlı esnafı bir süre dinledi, daha sonra Savurkapı'da 40 yıldır esnaflık yapan 82 yaşındaki Aziz amcayla sohbet etti ve sigarayı bırakmasını tavsiye etti.

Mardin Valisi Ayvaz ile Başkan Ayanoğlu, daha sonra Birinci Cadde'ye geçerek buradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Üçyol'dan Savurkapı'ya yaya olarak giden Vali ve belediye başkanı yol boyunca esnafla sohbet etti. Savurkapı'da çayhanede oturan vatandaşların davetini kırmayan Vali ve belediye başkanı, vatandaşlarla çay içip sohbet ederek sorunlarını dinledi.Vatandaşlar, Vali ve belediye başkanına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek; "Mardin'de büyük değişimler yaşanıyor. Mardin'in sokaklarında, caddelerinde hummalı bir çalışma var.Her yer onarılıyor düzeltiliyor.Valimiz ve belediye başkanımızdan Allah razı olsun.Yaptıkları çalışmalarda Allah yardımcıları olsun."şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali ve Başkan İncelemelerde Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement