Vali Yardımcısı Karbuz Milli Eğitim Müdürü İle Beraber İlçelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Yardımcısı Karbuz Milli Eğitim Müdürü İle Beraber İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Vali Yardımcısı Karbuz Milli Eğitim Müdürü İle Beraber İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN , Vali Yardımcısı Halil KARBUZ,Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM İle beraber Ünye İmam Hatip Lisesinin yeni, yapılan binasına gidilerek burada yetkililerden bilgi aldı.

21.08.2013 22:06

Yapılan çalışmalar ve yapılacak olanları yerinde görüldü.

Ünye Mehmet Vidinli Endüsri Meslek Lisesinin Atölye inşaatını inceleyen heyet binanın eksiklerini sıkıntılarını yerinde incelediler.

İl Milli Eğitim Müdürü çalışmalarımız ile Eğitimde kaliteyi ve başarıyı yakalayabilmemiz için öncelikle tam gün eğitime geçmeyi sağlamamız gerekiyor bütün uğraşımız bunun için dedi.

Bu çalışmalarımızda bizlere yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini ifade Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN," Çalışmalarımız tam gün eğitime geçinceye kadar hızla devam edecektir "dedi.

Ardından İl Milli Nevzat TÜRKKAN Vali Yardımcımız Halil KARBUZ, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI ile birlikte Fatsa İlçesinde yapımı devam eden okul ve yurt inşaatlarını yerinde incelediler.

Fatsa Çağdaş Yaşamı Destekleme Dernği Kız Yurdunun inşaatını inceleyen heyet,Fatsa Dolunay İlkokulu/Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Fatsa Hasan Yahşi İlkokulu/ortaokulunun yeni yapılan binasını yerinde incelediler ve son olarak Fatsa Fen Lisesi yurdunun yapım aşamasındaki çalışmaları yerinde gördüler.

İl Milli Eğitim müdürü Nevzat TÜRKKAN ,bu yapımı devam eden binaların 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterileceğini ve öğrencilerin hiçbir mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yardımcısı Karbuz Milli Eğitim Müdürü İle Beraber İlçelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement