Valilik Yılbaşında Görevde - Son Dakika
Güncel

Valilik Yılbaşında Görevde

Valilik Yılbaşında Görevde

Vali Nurullah ÇAKIR, Yeni Yıl Dolayısıyla İki Aileyi Ziyaret Etti.

01.01.2011 21:31  Güncelleme: 21:35

Vali nurullah çakır, yeni yıl dolayısıyla iki aileyi ziyaret etti. İlk olarak yakın bir zamanda kanser hastalığı sebebiyle eşi vefat eden Selfinaz YILMAZ' ın evine konuk olan Vali ÇAKIR, başsağlığı dileğinde bulundu, ayrıca iki çocuğuna da çeşitli hediyeler vererek, bir süre sohbet etti.

Ardından ikisi de özürlü, yeni evli olan Erhan ve Ayşe ÖLÇER çiftini ziyaret eden Vali ÇAKIR, 28 Kasım 2010 tarihinde yapılan düğünlerine iştirak edemediğini belirterek, yeni yıl vesilesiyle de kendilerini ziyarete geldiklerini ifade etti.

Çifte bir ömür boyu saadet dileyen ve çeşitli hediyeler veren Vali ÇAKIR, engelli olmanın insanın hayatını idame ettirmesi için mani olmadığını belirterek, yeni yılın mutluluk ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Vali Yardımcısı Zülkarnin ÖZTÜRK ve Eşi Saadet ÖZTÜRK, Atıl Uzelgün Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevindeki yaşlıların yeni yılını kutladı ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Yardımcısı Sefa ÇETİN, Eşi Filiz ÇETİN ile birlikte Kız Yetiştirme Yurdu'nu, Sait TOPOĞLU ise Eşi Vicdan TOPOĞLU ile birlikte Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek, çocukların yeni yıllarını kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Valilik Yılbaşında Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement