Vans Classics Koleksiyonu ile Kışa Hazır - Son Dakika
Güncel

Vans Classics Koleksiyonu ile Kışa Hazır

Vans Classics Koleksiyonu ile Kışa Hazır

Vans, klasikleşen modelleri ile kışı karşılıyor.

10.08.2012 14:57

Sade görünümlü ve kullanışlı kanvas ayakkabılarıyla kaykaycıların ve sokak modasını takip edenlerin vazgeçilmez markası Vans, klasikleşen modelleri ile kışı karşılıyor.

Dayanıklı yapısı ve sağlam lastik tabanlarıyla kaykay sporunun vazgeçilmezi haline gelen Vans, tasarladığı modelleri ile hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Sade tasarımlı ayakkabıları, Classics Koleksiyonu'nun en önemli ilham kaynağı oluyor. Basit tasarımları, hava koşullarına uygun farklı malzeme seçenekleri ile zenginleştirerek kullanan Vans, bu kış tarzınızı daha da belli etmenizi sağlıyor.

Denim, yün, süet, deri ve pamuklu malzemeler kullanılarak dokunan koleksiyon parçaları, dayanıklılığı ve kullanım rahatlılığı ile fark yaratıyor. Göz alıcı renkler, bu sezon Vans modellerinde kendine yer ediniyor. Düz renkli modellerin yanı sıra birkaç rengi bir araya getiren Vans, pek çok seçenek sunuyor. Özel olarak üretilen, yıkanmış ve soluk görünümlü modellerden, nostaljik desenlere kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Kışa özel olarak hazırlanan Vans Classics Koleksiyonu'nda hayvan desenleri ve özel bağcıklar, farklı tarzlara uygun renk seçenekleri ile farklı beğenilere hitap ediyor. Geleneksel desenlerin öne çıktığı bu renkli ve canlı modellerde el yapımı kumaşın kendine özgü dokusu öne çıkarken, klasik Vans görüntüsü bu kış Vans espadrilleri ile birleşiyor. Kışın ruhuna uygun toprak rengi tonları, sade tasarımlardan hoşlananlar için şık ve farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.

Vans, sınırlı sayıda ürettiği Van Doren Serisi ile 80'li ve 90'lı yılların tarzını bugüne taşıyor. Orijinal Van Doren tabanları üzerine üretilen bu seride SK8-Hi, Era ve klasik Slip-On modelleri bulunuyor. Özel yöntemlerle soluk bir görünüm yaratılan tasarımlar klasik ve sıra dışı renklerle sunuluyor. Van Doren Serisi ilk kez 2012 kışında raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Van Doren serisi, bu sezonun en heyecanlı modellerini sınırlı sayıda nostaljik tasarımlarla yeniden yorumlayarak karşımıza getiriyor. Orijinal Van Doren tabanları üzerine üretilen bu seride SK8-Hi, Era ve klasik Slip-On modelleri bulunuyor. Özel yöntemlerle soluk bir görünüm yaratılan bu nostaljik tasarımlar, klasik ve sıra dışı renklerle sunuluyor. 2012 Kış'ında Van Doren Serisi ilk kez raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Koleksiyonun öne çıkan modeli ise sadece kadın koleksiyonunda yer alan SK8 Hi Slim modeli olurken, bu sezonun klasik modellerin ince görünümlü versiyonları çok dikkat çekiyor. Ayrıca, Vans'in 1964 yılından beri yayınlanan Skateboarder Magazine ile yaptığı işbirliği sonucu tasarlanan ayakkabılar da kaykaycıların ilgi odağı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vans Classics Koleksiyonu ile Kışa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement