Vatan'dan Eğitime Katkı - Son Dakika
Güncel

Vatan'dan Eğitime Katkı

Vatan\'dan Eğitime Katkı

Nuri Vatan tarafından Artvin Hopa'da yaptırılan Nuri Vatan Anadolu Lisesi açılış töreni ile eğitim öğretime açıldı.

24.07.2011 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende zinciri Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Vatan tarafından Artvin'in Hopa ilçesi Sundura Beldesi'nde 2010 yılında 10 bin 500 metrekarelik alanda temeli atılan ve 2011 yılında yapımı tamamlanan Nuri Vatan Anadolu Lisesi açılışı düzenlenen törenle eğitime açıldı.

Açılış töreninde konuşan Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Vatan, yaptırılan okulla ilgili olarak maddi kıymeti olmayan ancak manevi değeri çok yüksek bir hizmet verdiklerinin farkında olduklarını dile getirdi. Nuri Vatan ayrıca dünyada bilginin ve teknolojin gelişmiş 20 ülkenin elinde olduğuna Türkiye'nin ise bu ülkeler arasında yer almadığını gelişmenin en büyük anahtarının ise eğitimden geçtiğine inandığına değindi.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada Nuri Vatan ile tanışmasını anlatan Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Nuri Vatan ile ilk bir araya gelmelerinin Batum'da gerçekleşen bir etkinlikte olduğunu bu tanışmada Ardahan'da yaptırdığı okuldan sonra doğduğu memlekete de okul yaptırmasıyla ilgili görüşlerini paylaştığını bu konuşmadan hemen sonra da Nuri Vatan'ın okul ile ilgili harekete geçtiğini dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu tarafından eğitime verdiği katkı dolayısıyla Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Vatan'a teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Nuri Vatan Anadolu Lisesi açılışı, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Vatan tarafından gerçekleştirildi.

Nuri Vatan Anadolu Lisesi açılışına Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, emekli Tuğgenarel Mehdi Sungur, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Artvin İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş, Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, Vatan ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatan'dan Eğitime Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement