Vatandaş Yönetime Dahil Oluyor - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Yönetime Dahil Oluyor

Vatandaş Yönetime Dahil Oluyor

"Site Toplantı"ları, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki Pınarkent sitesinde gerçekleştirildi.

19.10.2012 14:57

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katıldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği "Site Toplantı"ları, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki Pınarkent sitesinde gerçekleştirildi.

Vatandaşların belediyecilik yönetimine dahil olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya katılım yoğun oldu. Yapılan programa, Başkan Uzun ile birlikte Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Tepecik eski Belediye Başkanı Rafet Yıldız ve bazı birim müdürleri katıldı. Toplantıda özellikle Adnan Kahveci Mahallesi ve Beykent mevkiinde hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzun'a, vatandaşlar en büyük isteklerinin devlet hastanesi olduğunu aktardı.

BAŞKAN UZUN HİZMETLERİ ANLATTI

Başkan Uzun konuşmasında; "Biz göreve geldiğimizde Adnan Kahveci Mahallesi'nin yollarının yarısı topraktı. Yolları büyük oranda asfaltladık, yeni yollar yaptık. Adnan Kahveci Sağlık Ocağı'nı hizmete açtık. İlçeye Çarşamba Pazarı ile pazarın önüne 16 dönümlük bir kent meydanı kazandırdık. Gürpınar sahilde 150 dönümlük bir alanda sahil düzenlemesi yaptık. Metrobüs ilçemize geldi. Şimdi de metro gelecek. 2013 yılında Bakırköy metro hattının ihalesi yapılarak metro ile birlikte ulaşımımız çok daha kolaylaşacak" dedi.

DEVLET HASTANESİ ARAŞTIRMA HASTANESİ OLACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü ve Devlet Hastanesi için tüm çalışmaların başladığını ifade eden Başkan Uzun; TOKİ'nin, Beykent'te eski Fox City Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında inşaatı başlatacağının müjdesini verdi. Başkan Uzun ayrıca, hastanenin araştırma hastanesi olacağını ve çevre ilçelere de hizmet vereceğini belirtti.

Yapılan bilgilendirmeler sonrası oldukça rahatlayan site sakinleri, site sorunlarını dile getirerek otopark, çevre düzenlemesi gibi konularda belediyeden yardım istedi. Başkan Uzun isteklerin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaş Yönetime Dahil Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement