Vatandaşlarlar Gözyaşı Geceleri'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlarlar Gözyaşı Geceleri'nde Buluştu

Vatandaşlarlar Gözyaşı Geceleri\'nde Buluştu

Rize Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Gözyaşı Geceleri dün akşam İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

14.10.2014 13:52  Güncelleme: 13:55

Rize Belediyesi'nin desteklediği ve Rize İmam Hatipliler Derneği (RİHDER) tarafından organizasyonu yapılan Gözyaşı Geceleri'ne Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, eşi Menduha Kasap , sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ücretsiz olarak sergilenen Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk adlı Haşim Akten'in yazıp yönettiği iki saat süren oyunda Osmanlı Devleti'nin tarihi, bilinci, ecdat sevgisi anlatılarak, katılanlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

BAŞKAN KASAP'A TEŞEKKÜR

Unutulmaz gecenin sonunda, Yönetmen Haşim Akten, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seyircilere ve katkılarından ötürü Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap Hanımefendiye teşekkür etti.

KÜLTÜREL FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yönetmen Haşim Akten ve ekibine muhteşem gösteriden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti.

Başkan Kasap, sahnede yaptığı açıklamada ise belediyeciliğin sadece yol ,su ve altyapı işlerinden ibaret olmadığını hatırlatarak, sosyal, kültürel, tarih ve buna benzer birçok insani değerleri ortaya çıkaran faaliyetleri de sürdürme görevini bünyesinde taşıdığını söyledi. Başkan Kasap, gösteride salonu dolduran seyircilere katılım ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşlarlar Gözyaşı Geceleri'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement