Veli Durak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Veli Durak Seçim Sonuçları

Veli Durak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Karaisalı belediye başkan adayı olan Veli Durak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Karaisalı belediye başkan adayı olan Veli Durak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Karaisalı ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Veli Durak isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Adana Karaisalı adayı Veli Durak kimdir? İyi Parti Adana Karaisalı adayı Veli Durak yüzde kaç oy aldı?

Veli Durak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Adana Karaisalı belediye başkan adayı olarak gösterilen Veli Durak Karaisalı ilçesinde % 27,57 oranında oy almıştır. Karaisalı ilçesinde % 27,57 oranında oy olan Veli Durak adlı İyi Parti adayı toplamda 4.140 adet oy sayısına ulaştı.

Veli Durak Kimdir?

Veli Durak Seçim Sonuçları

Veli Durak, 1951 yılında Karaisalı ilç esinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karaisalı'da, lise öğrenimimi Adana'da tamamladı.
Durak, 32 yıldır şehir içi toplu taşıma kooperatifinde yöneticilik yaptı.

Adana Karaisalı ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Veli Durak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement