Villayı Basan Su İçin Motopomp Kurdular - Son Dakika
Güncel

Villayı Basan Su İçin Motopomp Kurdular

Villayı Basan Su İçin Motopomp Kurdular

Adana'da, villa alıp içini kendi zevkine göre döşeyen işadamı Bülent Deniz, villanın temelden su alması nedeniyle evini su basınca soluğu Tüketici Mahkemesi'nde aldı.

23.10.2012 10:17  Güncelleme: 10:19

Adana'da, bahçeli konut hayaliyle villa alıp içini kendi zevkine göre döşeyen işadamı Bülent Deniz, villanın temelden su alması nedeniyle evini su basınca soluğu Tüketici Mahkemesi'nde aldı.

Bülent Deniz'in avukatı Ayşegül Özer, müvekkili için villaya ödenen bedelin yanı sıra masraflar, kullanılan kredi ve erken ödeme faizi dahil 350 bin TL maddi ve 10 bin TL de manevi tazminat talebiyle dava açtıklarını bildirdi.

Müvekkilinin konutunu Adana'da faaliyet gösteren bir inşaat firmasından satın aldığını vurgulayan Ayşegül Özer, "Müvekkilim villayı alınca kendi zevkine göre döşemek için hiçbir masraftan kaçınmamıştır. Ancak, henüz eve yerleşmeden konutun zemin katını temelden su basınca bize başvurdu. Tüketici Mahkemesi'nde açtığımız davada karşı taraf her ne kadar pencereden su aldığını iddia etse de bilirkişi suyun temelden geldiğini raporlamıştır" dedi.

Söz konusu konut için yapılan duyurularda 'mükemmel yalıtım'dan söz edildiğini vurgulayan Av. Ayşegül Özer, "Olayın ilginç yanı, söz konusu firma, zemin katı basan suyu boşaltmak için motopomp dedikleri bir mekanizme kurmuş. Bu da elektrikle çalışıyor. Bunun harcadığı enerjiyi bırakın bir yana elektrikler kesildiğinde ne olacağı düşünülmüyor. Böylesi bir trajikomik olayla karşı karşıyayız. Elektrik kesildiğinde bu mekanizma suyu nasıl boşaltacak?" diye sordu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Villayı Basan Su İçin Motopomp Kurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement