Viyanalı Sanatçılar Van'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Viyanalı Sanatçılar Van'da Konser Verdi

Viyanalı Sanatçılar Van\'da Konser Verdi

Van Valiliği'nin 2011 yılı sanatsal etkinlikleri kapsamında kente gelen Avusturya'nın 'Johann Struss Ensemble Wien Grubu'nun konseri büyük ilgi gördü.

11.04.2011 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valiliği'nin 2011 yılı sanatsal etkinlikleri kapsamında kente gelen Avusturya'nın 'Johann Struss Ensemble Wien Grubu'nun konseri büyük ilgi gördü.

Konser, Devlet Tiyatro Salonu'nda verildi. 'Van'da Şarkılarla Viyana Galası' adlı konseri, Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Vali Yardımcıları Murat Uzunparmak, Meral Demirbaş, Hüseyin Demirbaş, Nurullah Ertaş, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Uçkan kurum amirleri ve çok sayıda davetli izledi. Konseri ayrıca Avusturya'nın Ankara Büyükelçisini temsilen Büyükelçilik Basın ve Kültür Sorumlusu Barış Ertuğrul da izledi. Karaloğlu, Ertuğrul'la yakından ilgilenerek, konserin Van'da verilmesine katkı sağladığı için teşekkür etti. Ekibin şefi Alfred Pflefer, Van'a ayak bastıktan sonra kendilerine gösterilen sıcak ilgiden son derece memnun olduklarını, uçakla gelirken gördüğü dağların güzelliğine ise dünyanın hiçbir yerinde rastlamadığını söyledi.

Viyana'nın ünlü sanatçılarının yazdığı eserleri seslendiren Petra Halper König, bir ara seyircilerin izlediği bölüme giderek şarkılarını söyledi. Konser sonunda salonu dolduran izleyiciler sanatçıları uzun süre ayakta alkışlarken, sahneye çıkan Vali Münir Karaloğlu da sanatçılara çiçek ve birer plaket verdi. Karaloğlu, Van Valiliği'nin 2011 yılı sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viyanalı Sanatçılar Van'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement