Vtb: "Ulyukaev Soruşturması, Rusya'nın Özelleştirme Planlarını Etkilemeyecek" - Son Dakika
Güncel

Vtb: "Ulyukaev Soruşturması, Rusya'nın Özelleştirme Planlarını Etkilemeyecek"

Vtb: "Ulyukaev Soruşturması, Rusya\'nın Özelleştirme Planlarını Etkilemeyecek"

VTB Bank Yönetim Kurulu Başkanı Andrey Kostin, 2016-2017 yılları kamu aktiflerinin özelleştirilme planlarının eski Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Ulykaev sebebiyle tekrar gözden geçirilmeyeceğini bildirdi.

21.11.2016 09:37

VTB Bank Yönetim Kurulu Başkanı Andrey Kostin, 2016-2017 yılları kamu aktiflerinin özelleştirilme planlarının eski Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Ulykaev sebebiyle tekrar gözden geçirilmeyeceğini bildirdi.

Kostin "Rossiya 24" TV kanalına yaptığı açıklamada, "Ulyukaev'in soruşturması sebebiyle özelleştirme planları tekrar değerlendirilmeyecek. Özelleştirme gibi planlar hükümet tarafından hazırlanıyor" dedi.

Devam eden Kostin, "Başka bir olay ise bana göre bütçeyi doldurmak amacıyla hisselerin satılmasıdır. Devletin kontrolünün korunduğu hisse satışlarında, bu Rosneft veya VTB olsun tam anlamıyla özelleştirme sayılmaz. Bunu ileride göreceğiz. Bunu yaptırımların kaldırıldığı, jeopolitik durumun değiştiği başka bir zaman yapmak daha mantıklı. Bakanın değişmesi hükümetin almayı planladığı önlemleri etkilemez." dedi - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vtb: 'Ulyukaev Soruşturması, Rusya'nın Özelleştirme Planlarını Etkilemeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement