Wilma Elles Sinema Severler ile Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Wilma Elles Sinema Severler ile Buluşuyor

Wilma Elles Sinema Severler ile Buluşuyor

14 Aralık'ta vizyona girecek olan "Laz Vampir Tirakula" sinema filminde başrolde oynayan Wilma Elles, bir vampir kraliçesini canlandırıyor.

30.11.2012 10:02

14 Aralık'ta vizyona girecek olan "Laz Vampir Tirakula" sinema filminde başrolde oynayan Wilma Elles, bir vampir kraliçesini canlandırıyor. 6. Sinema filmi ile sinema severlerle buluşacak olan Wilma Elles, şimdiden vizyona girecek olan sinema filminin heyecanını yaşıyor. Tam bir Türk komedisi olan film çok eğlenceli ve izleyenleri çok güldürecek.

Çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilen filmde, Wilma Elles'in yanı sıra, Levent Sülün, Alp Korkmaz, Veysel Diker ,Meral Kaplan, Ebru Kaymakçı, Tuba Melis Türk, Serkan Genç, Alay Cihan, Seymen Aydın, Emin Gümüşkaya ve Alpaslan Özmol gibi oyuncular rol alıyor. Yönetmenliğini ise Metin Koç ve Ulaş Zeybek yaptı.

Filmin konusu ise, Laz vampir, Drakulanın Laz Taksi şoförü Dursun'u kurban olarak seçip bedenine girerek Dursun'un bedeninde Laza dönüşmesinin komedisini yaparken klişe bir vampir anlayışından sıyrılıp daha yerli ve orijinal bir vampir karakteri sinema dünyasının huzurlarına sunuyor.

Wilma Elles, Türkiye'de yapmış olduğu projelerde ki başarısı ile Ortadağu ve balkan ülkelerinden de büyük ilgi görüyor., Bulgaristan Elle dergisine de kapak çekimi yapan Wilma Elles gördüğü bu ilgiden çok memnun.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wilma Elles Sinema Severler ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement