Wrangler'dan Doğaya Çağrı - Son Dakika
Güncel

Wrangler'dan Doğaya Çağrı

Wrangler\'dan Doğaya Çağrı

Wrangler yeni koleksiyonunda yer alan, pastel ve toprak tonlarına sahip yağmurluk modelleriyle, yağmurlu bahar günlerini karşılamaya hazır!

19.02.2014 09:26

Wrangler yeni koleksiyonunda yer alan, pastel ve toprak tonlarına sahip yağmurluk modelleriyle, yağmurlu bahar günlerini karşılamaya hazır! The Dry Bomber ve The Summer Field modellerinin yer aldığı koleksiyonla marka, erkekleri doğanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Dry Bomber, maskülen stiliyle şehirli erkeklere hitap ediyor. Asker yeşili Dry Bomber ceket, suya dayanıklı yapısının yanı sıra, hafifliği ve rahatlığıyla cool görünmeyi garantiliyor. Mevsimlik ceket üç cebi, katlanabilir şapkasıyla pratik stil sahibi erkeklerin kurtarıcısı oluyor.

Erkeğin bahar stili Summer Field ile başlıyor. Bu sezon erkeklerin rotası neresi olursa olsun, günlük kullanım için seçebilecekleri bu ceket ile her an her yerde rahatlık ve konfor ön plana çıkıyor.
Dry Bomber ve Summer Field markanın koleksiyondaki en çarpıcı modelleri arasında yer alırken, Wrangler'ın birbirinden farklı denim tasarımları da sezonu karşılıyor. Doğadan ilham alan koleksiyonda, Wrangler® toprağın enerjisini mevsimlik montlarıyla hissettiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wrangler'dan Doğaya Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement