"Yalıtımın Mavi Yüzü" Projesi - Son Dakika
Güncel

"Yalıtımın Mavi Yüzü" Projesi

"Yalıtımın Mavi Yüzü" Projesi

Blue'Safe Mavi kale yalıtımın mavi yüzünü Profilo AVM'de sergiliyor.

10.08.2012 15:41

Yalıtım malzemelerinden hayatı sarmalayan fotoğraf kareleri

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede imzalı yalıtım temalı fotoğraf sergisi 13 Ağustos'ta Profilo AVM'de sanatseverlerle buluşuyor. 'Yalıtımın Mavi Yüzü' fotoğraf yarışmasına katılan 20 sayıda eserden oluşan sergi, yalıtımın 'enerji' ve 'tasarruf' ile ilişkisini kitlelere anlatmayı hedefliyor.

Sergide yer alan fotoğraflarda birbirinden çarpıcı karelerle yalıtımın enerji tasarrufundaki rolü ve günlük hayattaki yerine dikkat çekiliyor. Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ile tanınan fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede'nin eserlerinin de yer alacağı 'Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi, 13 Ağustos'tan 31 Ağustos'a kadar Profilo AVM sergi salonunda izlenebilecek.

Bennu Gerede fotoğraflarında yalıtım ürünleri kullanım amacından farklı şekillerde yorumlanmış. Binalarda kullanılan yalıtım malzemeleri fotoğraflarda kimi zaman bir şezlong, kimi zaman bir kaykay kimi zaman da bir köpek kulübesi olarak görülüyor. Çalışmaların hepsinin ortak yönü yalıtımın hayatı nasıl sarıp sarmaladığını izleyiciye fark ettirmesi.

Blue'Safe Mavi Kale "Yalıtımın Mavi Yüzü" projesi ile toplumda yalıtım konusunda farkındalık yaratmak, bu konuyu günlük hayatta konuşulur kılmak ve geniş bir kitleye ulaşmak için yalıtımın çevreye dost yüzünü izleyicilere gösteriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yalıtımın Mavi Yüzü' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement