Yalova'da 1 Kişiyi Yaralayan Silahlı Şahıs Polisleri Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

Yalova'da 1 Kişiyi Yaralayan Silahlı Şahıs Polisleri Tehdit Etti

Yalova’da husumetli olduğu kişiyi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra silahı kendi boğazına dayayarak polisleri tehdit eden şahıs, bir süre sonra teslim oldu.

17.04.2015 16:21

Yalova'da husumetli olduğu kişiyi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra silahı kendi boğazına dayayarak polisleri tehdit eden şahıs, bir süre sonra teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen O.Ö. ve E.E. telefonda birbirlerine küfür etti. Ardından 34 GY 2751 plakalı araçla Fatih Caddesi'ne gelen O.Ö., Ziya Paşa Sokak'ta E.E. ile tartıştı. O.Ö. yeniden aracına giderek, yanında getirdiği pompalı tüfeği alıp E.E.'yi kovalamaya başladı. Şahsa doğru 4 el ateş eden O.Ö., E.E.'yi yakalayamadı. Bunun üzerine araca binen O.Ö., E.E.'yi aramaya devam etti. Kaçan E.E. ise kolundan yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan E.E.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bir süre sonra aracı ile olayın gerçekleştiği Fatih Caddesi'ne geri dönen O.Ö., havaya 2 el ateş ettikten sonra pompalı tüfeği boğazına dayayarak polisleri tehdit etmeye başladı. Polisler, şahsı teslim olması yönünde uyardılar. Polislerin yanına gelmeleri halinde kendini öldüreceğini söyleyen O.Ö. bir süre sonra tüfeği yere atarak teslim oldu.

Çatışmanın meydana geldiği bölgede bulunan 77 AC 831 plakalı otomobil, tüfekten çıkan saçmalardan hasar gördü. Polis sokağı trafiğe kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri ise etrafa saçılan mermileri topladı.

Polisin olayla alakalı tahkikatı sürüyor. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yalova'da 1 Kişiyi Yaralayan Silahlı Şahıs Polisleri Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement