Yalova'da Bedava Balık Ekmek Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Bedava Balık Ekmek Kuyruğu

Yalova\'da Bedava Balık Ekmek Kuyruğu

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, pazaryeri çatısının kapanması nedeniyle düzenlenen 1. Balık Şenliği'nde bir ton hamsi dağıttı.

05.02.2016 20:04

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, pazaryeri çatısının kapanması nedeniyle düzenlenen 1. Balık Şenliği'nde bir ton hamsi dağıttı.

Üzeri kapanan Kumaş Pazarı Sokağı'nda gerçekleşen etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli de katıldı. Mangal başına geçip balık pişiren, hazırlanan balık ekmekleri vatandaşlara dağıtan Belediye Başkanı Vefa Salman, "Seçim zamanında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlk olarak pazarcı esnafımızın ardından da kumaşçıların bulunduğu alanının çatısını kapattık. Esnafımızın sıcaklığı, gülen yüzü ve yakın ilgisi, yaptığımız hizmette duyulan memnuniyeti göstermeye yetiyor. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bu güzel günde sizlerle beraber bu çatının altında toplanmamızın sebebi yapılan hizmeti düzenlenen etkinlikle kutlamak içindir. Yaptığımız hizmetler tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun, herkese afiyet olsun" dedi. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Bedava Balık Ekmek Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement