Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Sevinç ve ekibi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

26.09.2016 15:31

İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Sevinç ve ekibi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Salman, İtfaiye Müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.

İtfaiyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Salman, "Göreve geldiğim günden bugüne kadar İtfaiye Müdürlüğümüzde birçok değişiklik yaptık. Ekibimizin eğitiminden, giydiği elbiseye kadar tüm eksiklikleri gidermeye özen gösterdik. Araç eksiğimizi de tamamladık. Bugüne kadar sizlerin de göstermiş olduğunuz üstün gayret ve çabalarınız için teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınız için de sizleri tebrik ediyorum." dedi.

Sevinç ise müdürlüğe verdiği destekten dolayı Başkan Salman'a teşekkür etti.

-Paşakenk Mahallesi'nde yeni mezarlık ve taziye evinin açılışı

Yalova Belediyesi tarafından Paşakent Mahallesi'nde yapılan yeni mezarlık ve taziye evinin açılışının yapılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayırseverlerin desteğiyle kısa sürede tamamlanan Paşakent Mezarlığı, 27 Eylül saat 18.00'de açılacak.

Yapımı tamamlanan Paşakent Mezarlık binası ve taziye evi, toplam 275 dönüm içerisinde yer alıyor. Gayrimüslimler için de 500 kişilik yer ayrıldı.

"13 Mahalle 77 Proje" programı kapsamında açılışı yapılacak olan Paşakent mezarlığı ve taziye evi ile ilgili bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yalova'nın eksiği ve ihtiyacı olan ne varsa tespit edip kısa zamanda bunları tamamlamaya özen gösterdik. 'Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz' sloganıyla göreve geldiğim günden bu yana yaptığımız tüm projeleri halkımızın yararı adına gerçekleştirmeye çalıştık. Yalova Şehir Mezarlığı kapasitesinin dolması sebebiyle başlatılan çalışmalar sonrasında hayırseverlerimizin de desteğiyle Paşakent mezarlığı ve taziye evinin inşasını tamamladık." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement